Smartlog v3 » WWW.WEBERGURU.DK » Dagens menu 03.07.2006
Opret egen blog | Næste blog »

WWW.WEBERGURU.DK

.:::Hvis man skal gøre noget, skal man gøre det ordenligt:::.

Dagens menu 03.07.2006

3. Jul 2006 18:15, hamsvdfs

Stenløse fugle med bid i
Tilbehør: Grillet ciabattabrød og CousCous salat

Nej vi har ikke skrevet forkert. Det er ikke benløse, men stenløse fugle.  Vores egen lille måde at gøre et stykke kalkunkød mere attraktivt.

Sådan laves stenløse fugle

Start med at købe et stykke kalkunbryst.

Skær nogle tynde filet'er af brystet.

Smør dem med dijonsennep. Kom et par skiver revet Prima Donna ost ovenpå (den røde). Og lidt bredbladet persille. Osten gør kødet saftigt, persillen giver smag og sennep'en gør mirakler.

Rulles sammen med et stykke bacon, og lukkes med en tandstik.

Grilles over direkte varme 2 minutter pr. side. Husk at smør risten med olie.

Flyt dem herefter til inddirekte varme og grill dem i 8-10 minutter.

Måske længere, hvis jeres filet ikke var så tynd som vores.

Serveres med en lækker couscous salat med grillet peberfrugt i.

Webergurus egen opfindelse: De stenløse fugle får derfor denne sjældne karakter: 5 point. Eller som vi kalder den: 5 "etta'er":

Vi vil gerne lave et citat fra en Tv-reklame:

LAV DEM - DET ER EN ORDRE!!!

Kommentarer

  1. jørgen Christensen
    3. Jul 2006 18:50
    1

    lyder spændende glæder mig til at se det. Hi Hi Hi
    OK et lille spøgsmål som andre bruger af siden måske også kan hjælpe med, har du en god opskrift på en vegetar pizza, og en Halal pizza ????? Jeres GRØNTSAGS SPYD er på menuen men jeg tror nok jeg kan bruge en lille ting mere så som Pizza eller noget. Skal jeg VIRKELIG kigge i min kogebog med vegetar retter ( ha ha )

  2. Weberguru.dk
    3. Jul 2006 19:44
    2

    Vegetar-retter har vi masser af... Et af vores bedste vennepar er nemlig på "no-meat" vognen.

    Pizzaen ville jeg lave som følger:

    Rygeost istedet for tomatsovs, kartoffelskiver (forkogte), radiser og purløg.

    Hovedret er en ret vi desværre kun har lavet på komfuret, men det smager bare SÅ godt. Kommer på grillsiden snart, da vi helt havde glemt denne opskrift:

    Risbøffer:

    200 gram vilde ris
    50 gram flødeost
    150 gram champignon
    2 spsk sesamfrø
    1 løg
    1/2 dl mælk
    2 æg
    1/2 dl rasp
    1 spsk soya
    1/2 tsk tørret koriander
    lidt mel.

    De afkølede ris blandes med ost. Rist sesamfrøene gyldne på en tør pande. Rist champignongs til væden er fordampet (skal skæres i skiver først).

    Rør ris m. æg, mælk, rasp, soya, og koriander. Bland hakkede løg, sesamfrø, ristede champignons og mel i.

    Salt og peber tilsættes.

    Formes med en ske, og steges ved jævn varme i 4-6 minutter - eller til de er flotte gyldne.

    Det er et hit!!!

  3. Peter N.Hansen
    9. Jul 2006 08:33
    3

    Dagens opskrift ser spændende ud!
    Er der nogen speciel årsag til at I aldrig laver kylling?Jeg kan godt tænke mig at se jeres bud på en helstegt kylling med lækkert og nemt tilbehør til en travl hverdagsaften,hvor tiden jo kan være lidt knap!
    Var det en ide?

  4. Weberguru.dk
    9. Jul 2006 09:26
    4

    Hej Peter

    Dette spørgsmål kommer ofte til os. Og der er en meget god grund til at vi desværre ikke griller kylling.

    Johnny er nemlig allergisk overfor kylling, men kan mystisk nok spise kalkun og and (heldigvis).

    Men alle vores retter hvor vi bruger kalkun kan sagtens erstattes med kylling.

    Det er også af samme årsag i aldrig ser bananer på denne side.

    Men hvis du vil have inspiration til at lave en lækker kylling, så åben en tråd på vores forum - så vil du med garanti få mange henvendelser indenfor kort tid....

    God sommer.

Tags

Arkiv